• banner01.jpg

ProDucten

Op deze pagina krijgt u een indruk  van de producten die wij leveren.  

     

Factuurprogramma

Met het factuurprogramma maakt u uiteraard facturen maar het kan veel meer. Voorraadbeheer, omzetoverzichten, openstaande posten, best verkopende producten opvragen, het kan allemaal. Zit er iets niet in het programma? Dan maken we het!

facturen

Lees meer over het Factuurprogramma

    

Websites

De door ons ontwikkelde websites worden uitgevoerd als CMS. CMS staat voor Content Management Systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om het beheer te verdelen. Een ander voordeel is dat inhoud en opmaak van elkaar gescheiden zijn. De opmaak kan dus los van de inhoud aangepast worden en degene die inhoud maakt hoeft zich niet te bekommeren om de opmaak.

webdesign

Lees meer over websites.

   

Netwerken

U heeft natuurlijk niks aan een database programma of een website zonder een effectief netwerk. Een omgeving waarbinnen gegevens snel beschikbaar zijn en veilig beheerd kunnen worden. Voor het ene bedrijf is dit één enkele pc, voor een ander bedrijf 20 pc's die zich binnen één gebouw bevinden en weer een ander heeft behoefte aan communicatie over meerdere locaties, vaak met kilometers afstand ertussen. Ook hiervoor bent u bij PXS-it aan het goede adres.